Veelgestelde vragen

Wenst u meer informatie over de producten of diensten van JD-vloeren? Bel, mail of app naar JD-vloeren en ontvang binnen een werkdag reactie.

Showroom & vloeren

Ja, onze medewerkers helpen u graag bij het opstellen van een offerte. Zij geven u ook advies op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Dit is mogelijk. Onze showroom in Breda is echter enkel een verkoopkantoor. Wij bezorgen uw vloer gratis thuis vanaf €500,-. Kleinere hoeveelheden kunnen afgehaald worden in de winkel binnen 2 werkdagen.

JD-vloeren PVC is alleen geopend op afspraak en is beschikbaar op de volgende tijden: 

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 tot 17:30

Woensdag: 10:00 tot 17:30

Donderdag: 10:00 tot 17:30

Vrijdag: 10:00 tot 17:30

Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Zondag: gesloten

Ja, wij hebben uw handtekening nodig voor ontvangst. Ook dient u de vloer te inspecteren op beschadigingen. 

Ja, dat is uiteraard mogelijk. 

Bij klik PVC vloeren is een ondervloer aan te raden. Dit om te zorgen dat de vloer extra stabiel ligt en de druk optimaal verdeeld wordt. Bij de RigidCore XL klik pvc vloeren heeft u niet per se een losse ondervloer nodig door de unieke kurkonderzijde. Dit functioneert als ondervloer. Legt u de vloer echter in een appartement, dan heeft u een passende ondervloer nodig om de 10dB norm te behalen.

Lijm PVC

Bij een verlijmde PVC vloer wordt de vloer direct op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd. Dan heeft u uiteraard geen ondervloer nodig.

Heeft u een houten ondergrond? Dan dient er Jumpax Classic 10 Db onder gelegd te worden! Deze platen stabiliseren en egaliseren en worden kruislings gelegd om zo een solide fundering voor de lijm PVC te garanderen!

Klik PVC vloeren kunt u leggen zoals klik laminaat. Dit is ideaal voor de doe-het-zelver en goedkoper om te leggen. De klik PVC is iets duurder in aanschaf, maar de legkosten zijn beduidend lager, omdat dit zelf te doen is. Bij een verlijmde PVC vloer moet de ondervloer altijd geëgaliseerd worden met egaline. Dit wordt egaliseren genoemd. Vervolgens wordt de egaline geschuurd, gepolijst, gestofzuigd en wordt de PVC vloer verlijmd. Dit geeft het beste resultaat en garandeert een super strakke vloer. Dit zorgt er echter voor dat de legkosten hoger zijn. Lijm PVC zelf is daarentegen weer goedkoper in aanschaf. Ook is het aan te raden om dit enkel door een vakman te laten doen.

Een ander voordeel van klik PVC vloeren is dat deze later weer te verwijderen zijn en dus ook in huurwoningen gelegd mogen worden.

Overweeg je om een PVC vloer aan te schaffen? Een goede keuze. Naast het feit dat de populaire vloersoort er prachtig uitziet, kent deze ook een aantal voordelen:

  • Stil en makkelijk
    • PVC vloeren hebben een dempende werking wat zorgt voor een stiller huis. Daarnaast heeft PVC een toplaag die beschermt tegen slijtage waardoor vloeren erg lang meegaan.
  • Net echt
    • PVC vloeren zijn tegenwoordig in alle vormen en maten te vinden en zijn nauwelijks te onderscheiden van houten vloeren.
  • Warm en comfortabel
    • PVC vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming doordat vloeren direct op uw ondervloer worden verlijmd. Daarnaast neemt een PVC vloer altijd de omgevingstemperatuur aan, waardoor de vloer van nature al prettig aanvoelt.

levering

JD-Vloeren levert alle vloeren persoonlijk af. Wij nemen indien gewenst een uur voor levering contact met u op, zodat u exact weet wanneer wij arriveren. Wordt u vloer gelegd? Dan wordt deze meegenomen door onze professionele stoffeerders. 

Ja, dit kan. U dient contant te betalen aan de chauffeur. U kunt ook het resterende bedrag per bank overmaken alvorens de leverdatum. 

Alle PVC vloeren worden binnen uiterlijk 3 werkdagen bij u bezorgd. Wij proberen echter alles in twee werkdagen te bezorgen.

Bij een bedrag boven de €500, – wordt uw vloer gratis thuis bezorgd. Omdat wij vanuit Tilburg bezorgen geldt dit tot een straal van 100km. (Alles ten zuiden van de lijn Amsterdam- Arnhem). Boven deze afstand rekenen wij €50,- bezorgkosten in verband met extra kosten. Onder de €500,- zijn de bezorgkosten €25,- incl. BTW. Bezorgkosten in België zijn hetzelfde als in Nederland.

Ja, uw PVC vloer wordt altijd naar binnen gebracht door onze bezorger. Dit gebeurt op de begane grond. Wij kunnen ook op andere etages leveren, echter wordt hier een toeslag van €20,- voor gerekend. 

Nee, JD-Vloeren is niet meer verantwoordelijk voor het product na aflevering van het product. 

Mocht u constateren dat er een verkeerde vloer is geleverd, neem dan direct contact op met JD-Vloeren. Maak foto’s van de vloer en mail of app deze naar ons. Wij zorgen dan dat het probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost. 

Neem direct contact op met de bezorger of JD-Vloeren. Wij nemen de beschadigde pakken direct mee terug en regelen zo spoedig mogelijk nieuwe producten voor u.

Bel ons op 06-23976496. U krijgt direct een medewerker van JD-Vloeren aan de lijn welke graag u vragen omtrent de levering beantwoord.