Over JD-Vloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw kantoor of woning? JD-vloeren is de specialist in PVC vloeren. Wij leveren meer dan 400 soorten PVC vloeren in alle soorten en maten. Naast het verkopen van PVC vloeren aan huis leveren wij deskundig advies en is het mogelijk een vrijblijvende offerte te laten maken voor uw kantoor of woning. 

Naast het advies leggen wij alle PVC vloeren zelf zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Door onze kosten laag te houden kunnen wij onze PVC vloeren erg voordelig aanbieden en zijn we veruit de goedkoopste aanbieder van visgraat vloeren.

Heeft u geen interesse in een PVC vloer maar zou u uw vloer graag laten egaliseren?  JD-vloeren kan uw kantoor of woning egaliseren zodat hoogteverschillen worden opgeheven en uw vloer weer strak egaal is en u een geschikte ondervloer heeft.

JD-vloeren egaliseert cement dekvloeren, anhydriet gietvloeren, tegelvloeren en vele andere ondervloeren voordat uw uiteindelijke vloerafwerking wordt aangebracht. Het egaliseren kan voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden.