Pvc-visgraatvloeren zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Bij JD-Vloeren bieden we een uitgebreid assortiment charmante visgraat pvc-vloeren. Om u de beste kwaliteit te garanderen, leggen wij al onze vloeren zelf. Dankzij onze professionele legservice bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat. Bovendien houden we de kosten altijd laag, waardoor de visgraat pvc een zeer voordelige prijs heeft.

Het sfeervolle karakter van visgraat pvc-vloeren

Visgraat pvc-vloeren zijn vernoemd naar hun karakteristieke visgraatpatroon, dat een tijdloze en luxe uitstraling biedt, vergelijkbaar met traditionele houten visgraat vloeren. Het verschil? Pvc-vloeren zijn uiterst duurzaam en makkelijk te onderhouden. Het visgraatpatroon heeft een charmant uiterlijk en voegt een vleugje elegantie toe aan uw woning. 

Wat zijn de voordelen van pvc?

Visgraat pvc ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook heel wat voordelen. Hieronder ontdekt u wat de pluspunten zijn van pvc:

  • Geluiddempende werking: visgraatvloeren van pvc hebben geluiddempende eigenschappen, wat zorgt voor een stiller huis. 
  • Duurzaam karakter: pvc is voorzien van een beschermende toplaag tegen slijtage, waardoor de vloeren jarenlang meegaan.
  • Natuurgetrouwe look: pvc-visgraatvloeren hebben een natuurgetrouw uiterlijk en zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Daarbij zijn de vloeren te verkrijgen in verschillende houtlook dessins. 
  • Warm en comfortabel: pvc neemt de omgevingstemperatuur aan en voelt daardoor van nature al warm aan. 
  • Geschikt voor vloerverwarming: doordat pvc-vloeren direct op de ondervloer worden verlijmd, zijn ze combineerbaar met vloerverwarming.

Kosten pvc-vloer visgraat

De kosten van visgraat pvc hangen af van verschillende factoren, waaronder het merk, de afmetingen en de hoeveelheid panelen die u nodig heeft voor de ruimte waar u de vloer wilt leggen. Bij JD-Vloeren bieden we transparante all-in prijzen. Deze omvatten de vloer zelf, egaliseren, lijmen, leggen en btw. Doordat alle kosten inbegrepen zijn, komt u nooit voor verrassingen te staan. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsberekening op maat te ontvangen. 

Vraag hier uw offerte aan voor een pvc-visgraatvloer

Pvc-visgraat leggen

Het leggen van plak pvc visgraat vereist vakmanschap en precisie. De deskundige installateurs bij JD-Vloeren hebben ruime ervaring in het leggen van deze vloeren. Ze worden nauwkeurig geplakt en gelegd op uw ondervloer voor een strak en duurzaam resultaat. Professionele installatie is essentieel om de levensduur van uw vloer te waarborgen en om ervoor te zorgen dat deze er altijd op zijn best uitziet.

Maak een afspraak voor een showroombezoek

U bent van harte welkom om het assortiment pvc visgraat vloeren te komen ontdekken in onze showroom. JD-Vloeren is alleen beschikbaar op afspraak omdat we onze pvc-visgraat vloeren zelf leggen en vaak onderweg zijn. We zijn echter flexibel en je kunt snel bij ons terecht als je contact met ons opneemt. Neem dus eerst contact op met ons om een afspraak te maken voor een showroombezoek. 

Meer weten over visgraat pvc? Contacteer ons

Het deskundig team van JD-Vloeren staat altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies omtrent visgraat pvc. U kunt ons telefonisch bereiken op +31616044148 of een e-mail sturen naar jdvloeren@gmail.com. We helpen u graag om de visgraat pvc-vloer van uw dromen te vinden.

pvc-visgraatvloer in woonkamer
pvc-visgraatvloer
pvc-visgraatvloer met schilderij