Pvc-vloeren zijn tegenwoordig een veelgekozen optie voor vloerbedekking in moderne woningen. Bij JD-Vloeren zijn we gespecialiseerd in verlijmde pvc-vloeren. We hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste pvc-vloeren in alle soorten en maten. Daarbij leggen we al onze vloeren zelf om u de beste kwaliteit te garanderen. We houden onze kosten laag en bieden de pvc-vloeren tegen zeer voordelige prijzen aan.

Sfeervolle houtlook vloeren van pvc

Als u van de warme uitstraling van houten vloeren houdt, dan bent u bij JD-Vloeren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan stijlvolle pvc-vloeren met een sfeervolle houtlook. Deze vloeren bootsen op natuurgetrouwe wijze de uitstraling van hout na en bieden tegelijkertijd de voordelen van pvc. We hebben meer dan 400 diverse soorten pvc in ons aanbod, in alle maten, kleuren en stijlen. Bij JD-Vloeren vindt u gegarandeerd de perfecte vloer voor uw woning. 

De voordelen van pvc

Vloeren van pvc zien er prachtig uit en geven uw woning een warme, gezellige uitstraling. Daarnaast bieden ze nog allerlei andere voordelen:

  • Geluiddempend: pvc heeft een geluiddempende werking en zorgt voor een stiller huis. 
  • Duurzaam: vloeren van pvc zijn voorzien van een toplaag die bescherming biedt tegen slijtage. Hierdoor gaan de vloeren lang mee.
  • Natuurgetrouw uiterlijk: pvc is nauwelijks te onderscheiden van echt hout en is te verkrijgen in diverse dessins. 
  • Warm en comfortabel: de vloeren nemen de omgevingstemperatuur aan en voelen daardoor van nature al warm aan. 
  • Geschikt voor vloerverwarming: onze pvc-vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming doordat ze direct op uw ondervloer worden verlijmd.

Prijzen en aanbiedingen

Wilt u meer inzicht in de prijzen van pvc-vloeren? De kosten zijn onder meer afhankelijk van het merk, de afmetingen en de hoeveelheid die u nodig heeft. Bij JD-Vloeren hanteren we all-inprijzen. Deze zijn inclusief egaliseren, lijmen, leggen, de vloer zelf en btw. Bovendien hebben we regelmatig acties voor pvc-vloeren. Zo koopt u voordelig uw nieuwe vloer. 

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor een prijsberekening op maat.

Bezoek onze showroom

Bij de zoektocht naar pvc-vloeren is het raadzaam om de kwaliteit en beschikbare stijlopties in een showroom te ervaren. Dit geeft u de mogelijkheid om de vloeren in het echt te bekijken en een weloverwogen keuze te maken. JD-Vloeren ontvangt u graag op afspraak, aangezien wij persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het leggen van al onze vloeren en regelmatig op locatie aan het werk zijn. Desondanks streven wij naar flexibiliteit en staan wij snel voor u klaar wanneer u contact met ons opneemt. Neem nu contact op voor een snelle afspraak! 

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen over pvc-vloeren? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of persoonlijk advies. Het deskundig team van JD-Vloeren staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte pvc-vloer. Bel ons op het telefoonnummer +31616044148 of mail naar jdvloeren@gmail.com. Wij staan u graag te woord. 

Recht gelegde pvc vloer met haard
rechtgelegde pvc-vloer
Recht gelegde vloer PVC